top of page

NESTPLANNEN 2023 REEVA

Door het behalen van alle gezondheids, show en jachtresultaten kan Reeva ingezet worden als aanbevolen teef voor de Belgische Weimaranerrasvereniging. Iets wat we zelf hoog in het vaandel dragen. Als aanbevolen fokker vinden we het erg belangrijk dat elke hond die gebruikt wordt zich op papier kan bewijzen. Fokken is niet enkel vermeerderen en puppen verkopen. Het is een secure selectie van ouderdieren om hopelijk gezonde en fijne weimaraners op de wereld te zetten waar we , net zoals onze vorige nesten, heel erg trots op kunnen zijn.


Reeva is een erg lieve en rustige, stabiele weimaraner die erg goed luistert en makkelijk leert.

Buiten energie maar binnen de zaligheid zelve. Voor haar gaan we op zoek naar een reu met dezelfde eigenschappen. We trachten met onze Greyzone lijn aanhankelijke , lieve honden te fokken die mits consequente opvoeding en beweging in elk gezin passen. Pups worden door ons getest en qua karakter geplaatst bij de juiste gezinnen.


Bij een eerste nest weet je nooit wat een hond vererft maar van Reeva verwachten we zachte en erg lieve honden. Ze is zelf een hondje uit de duizend.


Reservaties staan open. Bij interesse graag een mailtje naar INFO@GREYZONE.BE

108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ZARRELLE puppies - wachtlijst

Aan alle Weimaranerliefhebbers, Zarrelle nieuws 🌸 Door een jammere annulatie en een groter nest dan verwacht hebben wij allicht nog een plaatsje vrij op onze reservatielijst. Ouders zijn maximaal get

Comentários


bottom of page