top of page
6G5A9290_edited.jpg

Op zoek naar

een Greyzone of Zarrelle Puppie?

IMG_2016_edited.jpg

Onze Pups

NESTPLANNING 2023 - REEVA NEST (korthaar) 

*** ALLE PUPS GERESERVEERD ***

NESTPLANNING 2024 - ALORI  NEST (langhaar)

UPDATE PUPS 2023 : zie nieuwpagina 

Door het behalen van alle gezondheids, show en jachtresultaten kan Reeva ingezet worden als aanbevolen teef voor de Belgische Weimaranerrasvereniging. Iets wat we zelf hoog in het vaandel dragen. Als aanbevolen fokker vinden we het erg belangrijk dat elke hond die gebruikt wordt zich op papier kan bewijzen. Fokken is niet enkel vermeerderen en puppen verkopen. Het is een secure selectie van ouderdieren om hopelijk gezonde en fijne weimaraners op de wereld te zetten waar we , net zoals onze vorige nesten, heel erg trots op kunnen zijn.

 

Reeva is een erg lieve en rustige, stabiele weimaraner die erg goed luistert en makkelijk leert.

Buiten energie maar binnen de zaligheid zelve. Voor haar gaan we op zoek naar een reu met dezelfde eigenschappen. We trachten met onze Greyzone lijn aanhankelijke , lieve honden te fokken die mits consequente opvoeding en beweging in elk gezin passen. Pups worden door ons getest en qua karakter geplaatst bij de juiste gezinnen.

 

Bij een eerste nest weet je nooit wat een hond vererft maar van Reeva verwachten we zachte en erg lieve honden. Ze is zelf een hondje uit de duizend.

 

Reservaties staan open.

Je kan ons volgen op instagram : #greyzoneweimaraners

 

  • Instagram

Een pup van ons...

Een Greyzone of Zarrelle puppie ?

Ondanks we absoluut lieve mensen zijn :-) is de

"So - You want to buy one of my puppies ? Take a seat "

toch wel een beetje van toepassing ! :-)

We vinden het erg belangrijk dat
mensen wéten waaraan ze beginnen. 

En niet enkel een weimaraner kopen
omdat het simpelweg
prachtige honden zijn !


 

Daarom vinden we het een must dat toekomstige baasjes op voorhand met ons en de honden kennismaken en wij ook te weten komen wat U verwacht van onze puppie. We geven de nodige ras en opvoedingsinformatie welke we erg belangrijk vinden. Het is een fantastische hond maar ze vergen wel degelijk opvoeding en consequentie.


We staan als fokker ten aller tijde klaar met advies en hulp.

We lachen altijd met onze “24/24 hulplijn”. Maar het is wel degelijk zo ! We steken veel tijd in onze honden, puppen, mensen en begeleiding, dus we verwachten dat van onze toekomstige baasjes ook !

Onze puppen worden gefokt op karakter, jacht & schoonheid !

Zodra concrete nestplannen gemaakt zijn ,

nodigen wij  toekomstige eigenaars vrijblijvend uit op een bezoekje zodat jullie ons en de honden leren kennen en ook wij een idee krijgen van wat U verwacht van onze puppie.  

 

Graag geven wij de nodige opvoedings en rasinformatie mee die we erg belangrijk vinden.

Door het verlies van 2 van onze 3 weimaraners op enkele maanden tijd,  zijn we terug gestart met 2 jonge honden.


Omdat we erkend fokker zijn en enkel fokken met geschikte, gediplomeerde + genetisch geteste ouderdieren,  om het ras te behoeden , zullen we de komende maanden vollen bak werken aan een mooi palmares.


Als alle resultaten in orde zijn (wat gezien de afkomst en stamboom normaal in orde moet komen) zal ons eerste nest geboren worden in 2023.

Je kan ons volgen op instagram : #greyzoneweimaraners

Stay Tuned !

unnamed.jpg
IMG_1270_edited_edited.jpg
bottom of page