top of page

ZARRELLE puppies - wachtlijst

Aan alle Weimaranerliefhebbers,

 

Zarrelle nieuws 🌸


 

Door een jammere annulatie en een groter nest dan verwacht hebben wij allicht nog een plaatsje vrij op onze reservatielijst.

 

Ouders zijn maximaal getest op gezondheid dwz genetica, ogen, heupen en ellebogen.

Behaalden zowel showresultaten als werkproeven. Kwalificaties en gezondheidseisen die wij en de rasverenigingen verwachten bij verantwoord fokken.

 

Ondanks we zelf jagen en onze honden bejaagd zijn, streven wij naar het fokken van mooie, gezonde maar vooral lieve familiehonden. Onze pups worden in huis geboren, maximaal gesocialiseerd , krantzindelijk gemaakt en krijgen een FCI stamboom.

 

Puppies kan je bij ons niet kiezen. We plaatsen zelf onze kleintjes qua karakter bij de juiste gezinnen voor een zo goed mogelijke combinatie te voorzien tussen familie en hond. Door 8 weken bij ons te zijn,  hebben we een correct beeld van de karakters die niet altijd stemmen met momentopnames dat toekomstige pupeigenaars zien als ze ons een aantal keer bezoeken.

 

Wat verwachten wij van een toekomstig baasje ?

·         Wij verwachten mensen of gezinnen die ons grijs geluk veel liefde maar ook een consequente opvoeding kunnen geven. Die tijd willen investeren in opvoeding.

Waar onze honden een deel zijn van het gezin, waar ze mogen én kunnen wandelen, ravotten maar vooral waar een hond,  nog hond mag zijn.

 

Wat mogen jullie van ons verwachten ?

·         Een 24/24 hulplijn. Fokkers die altijd klaar staan om te helpen en mee te zorgen dat elk probleem snel opgelost geraakt. Met onze 25jaar ervaring hebben we heel wat tips en inzichten te bieden.

·         Elk baasje krijgt voorrang om deel te nemen aan onze jaarlijkse jachthondenopleiding in Westerlo. Op deze cursus draait het niet om de jacht maar wel om een jonge hond op een consequente manier te begeleiden en er een goedluisterende fijne hond van te maken. Hierdoor kunnen wij als fokker net op de meest cruciale moment in de opvoeding (tss 1 en 2jaar) maximaal begeleiden en bijsturen als dat nodig is.

 

Dus bent u op zoek naar een maatje, een metgezel of een aanhankelijk gezinslid?

Let us know 😊

50 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page